Testbank

DTC tuning Testbank


Al onze software wordt geschreven en getest met behulp
van een professionele nagelnieuwe MaHa MSR500 4×4 testbank

Testbank

Al onze software wordt geschreven en getest met behulp van een professionele MaHa MSR500 4×4 gecertificeerde testbank. Met deze hoogwaardige testbank kunnen wij zowel voor de chiptuning als achteraf een meting waardoor wij voor u perfect inzichtelijk kunnen maken wat de verschillen zijn. De MaHa MSR500 vermogensbank is een computergestuurde vermogensbank met een uitgebreid aantal meetprogramma’s waaronder:

– Volledige vermogensmeting in pk en Nm incl uitlaatgasmeting Lambda/AFR
– Lastsimulatie op in te stellen toerentallen
– Calibratie van snelheidsmeters
– Upramp Berg simulaties

Een losse meting kost bij ons €150,-

Testbankmetingen voor u!

Bij het tunen van uw auto kunnen wij vooraf een meting voor u doen op onze testbank. Hiermee krijgen wij goed inzichtelijk wat de mogelijkheden voor u zijn. Verder kunnen wij hiermee de tuning volledig afstemmen op uw auto. Hierdoor bent u verzekerd van de beste tuning voor uw auto, volledig gebaseerd op feiten en metingen! Wilt u uw auto niet laten chiptunen maar wilt u alleen een meting op uw auto uit laten voeren? Dat kan bij DTC Tuning. U kunt onze testbank gebruiken om een vermogensmeting uit te voeren, waarbij u van ons op papier het vermogen en trekkracht ontvangt. Perfect voor iedereen die graag aan zijn auto werkt en hier het effect van wil zien!

Onze testbank voor Clubdagen

Regelmatig stellen wij onze testbank beschikbaar voor Autoclubs tijdens hun clubdagen. Tijdens de clubdagen is het een ontzettend interessant onderdeel om de auto’s op de testbank te meten. In deze gevallen bieden wij altijd een erg gunstig tarief, neem daarom nu contact met ons op voor de meest gunstige tarieven!

Doe een snelle check

en zie hoeveel winst uw voertuig kan behalen

Resultaten worden op de volgende pagina getoond en toegelicht.

  • Voor meer informatie, neemt u gerust contact met ons op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.