Testbank

DTC TestbankAl onze software wordt geschreven en getest met behulp van een professionele MaHa LPS3000 4x4 testbank. Met deze hoogwaardige testbank kunnen wij zowel voor de chiptuning als achteraf een meting waardoor wij voor u perfect inzichtelijk kunnen maken wat de verschillen zijn. De MaHa LPS 3000 vermogensbank is een computergestuurde vermogensbank met een uitgebreid aantal meetprogramma’s waaronder:

- Volledige vermogensmeting in pk en Nm incl uitlaatgasmeting Lambda/AFR
- Lastsimulatie op in te stellen toerentallen
- Calibratie van snelheidsmeters
- Upramp Berg simulaties

Een losse meting kost bij ons €100,-

Testbankmetingen voor u!

Bij het tunen van uw auto kunnen wij vooraf een meting voor u doen op onze testbank. Hiermee krijgen wij goed inzichtelijk wat de mogelijkheden voor u zijn. Verder kunnen wij hiermee de tuning volledig afstemmen op uw auto. Hierdoor bent u verzekerd van de beste tuning voor uw auto, volledig gebaseerd op feiten en metingen! Wilt u uw auto niet laten chiptunen maar wilt u alleen een meting op uw auto uit laten voeren? Dat kan bij DTC Tuning. U kunt onze testbank gebruiken om een vermogensmeting uit te voeren, waarbij u van ons op papier het vermogen en trekkracht ontvangt. Perfect voor iedereen die graag aan zijn auto werkt en hier het effect van wil zien!

 

Onze testbank voor Clubdagen.

Regelmatig stellen wij onze testbank beschikbaar voor Autoclubs tijdens hun clubdagen. Tijdens de clubdagen is het een ontzettend interessant onderdeel om de auto’s op de testbank te meten. In deze gevallen bieden wij altijd een erg gunstig tarief, neem daarom nu contact met ons op voor de meest gunstige tarieven!

 

MaHa LPS 3000 testbank

Snel Zoeken


Meer Informatie
Naam:  
Email:   
Telefoon:
Vraag/Opmerking:  

DTCTuning
Kruitmolen 11a
1601 MC Enkhuizen
T: 0228-312285
E:info@dtctuning.nl

Website door Sprite IT