Op deze pagina vindt u het laatste nieuws op het gebied van chiptuning van auto's, vrachtauto's, tractoren, motoren en boten.

Chiptuning nieuwste BMW's

Vanaf Januari 2015 kunt u bij DTCTuning voor chiptuning voor uw nieuwe BMW F serie. De vermogenswinsten zullen u versteld doen staan. De database wordt zsm geupdate zodat u kunt zien wat DTCTuning voor u kunt betekenen!! Stay tuned!!

 

Alle Audi Seat Skoda en Volkswagen benzine en diesel motoren kunnen vanaf nu via OBD getuned kunnen worden

Er is een nieuw tijdperk aangebroken. Vanaf nu kunnen alle Vag auto's via de OBD diagnose poort getuned worden. Ook alle voertuigen die tot voor kort niet getuned konden worden zoals de VW Golf 7 GTI of de Audi S3 maar ook alle 1.4tsi 18tsi en 2.0tsi motoren vanaf 2013 zijn weer te tunen. De testfase voor deze motoren zijn we inmiddels voorbij. we zullen de database gaan vullen met de nieuwste auto's. Op dit moment zijn we de eerste tests aan het uitvoeren voor het tunen van de 1.4tsi cng motoren, de aardgas tsi's. Ook hier zijn de resultaten veelbelovend. Houdt ons in de gaten, er komt nog veel meer leuks aan!!

Video Golf 7 TSI-R 300PK DynoRun Chiptuned 378HPMercedes Euro 5 vrachtwagens getuned via OBD 14-01-2014

DTC Tuning is er in geslaagd om de nieuwe range Mercedes vrachtwagens Euro 5 met BlueTec motoren succesvol te chiptunen. Door deze nieuwe methode hoeven wij de Motorcomputer niet te verwijderen of te openen. Wel zo veilig. Ook de Euro 3 en Euro 4 versies kunnen nu via OBD getuned worden. Dit zorgt ervoor dat wij u snel en vakkundig kunnen helpen, ook op lokatie! Dit geldt voor de Actros, Atego, Axor en Econic.

In de komende weken zullen wij de database gaan vullen. U kunt tijdelijk alle Mercedes Euro5 vrachtwagens laten tunen voor €1499,- excl btw.

Actros euro 6

Snel Zoeken


Meer Informatie
Naam:  
Email:   
Telefoon:
Vraag/Opmerking:  

DTCTuning
Kruitmolen 11a
1601 MC Enkhuizen
T: 0228-312285
E:info@dtctuning.nl

Website door Sprite IT