Vrachtwagen chiptunen? Kies voor DTCTuning

Wist u dat u fors kunt besparen op de brandstof kosten van uw vrachtwagen als u hem een Eco Optimalisatie van DTC Tuning laat ondergaan? DTCTuning zorgt ervoor dat u fors kan besparen op uw brandstofverbruik! Meer weten? Lees hier verder.

DTC Vrachtwagen Chiptuning

Bespaar fors op uw brandstofverbruik!

Net als bij personenauto’s kan DTCTuning ook de motor van uw vrachtwagen fijnafstellen. Zo verbruikt uw vrachtwagen minder diesel en dat komt goed uit als we kijken naar de hoge dieselprijzen van dit moment. Door uw vrachtwagen te chiptunen kunt u wellicht duizenden euro’s besparen!

Gemiddeld gaan wij uit van een besparing van 6% maar we hebben al besparingen gerealiseerd van 20% bij vrachtwagens. Uitgaande van een besparing van 6% is een rekensommetje zo gemaakt.

Gemakkelijk rekensommetje

Stel u heeft een vrachtwagenpark van 10 voertuigen. Deze rijden per jaar 100.000km per wagen. Gemiddeld verbruik is 1 liter op 2,8 km. De diesel prijs is € 1,10 per liter. 100.000 / 2,8 = 35714 liter brandstof per vrachtwagen. Dit keer 5 maakt 178571 liter per jaar. U geeft dus per jaar € 196.428,- uit aan brandstof. 6% besparing betekent dus dat u €11.785, - per jaar minder hoeft uit te geven aan brandstof. Jaar op jaar.

Waarom uw vrachtwagen laten chiptunen door DTCTuning?.

  • De Eco Optimalisatie van DTC Tuning betaald zichzelf ruimschoots terug
  • Ook meer koppel en vermogen bij Eco optimalisatie
  • Ook performance tuning mogelijk als u vermogen tekort komt
  • Wij bieden aantrekkelijke kortingen bij meerdere voertuigen
  • Wij kunnen ook Adblue reduceren of uitschakelen
  • Wij verzorgen ook tuning op lokatie
  • Alle merken zijn mogelijk, oa. Daf, Mercedes, Renault, Volvo, Scania, MAN, Iveco enz.

Laat nu uw vrachtwagens chiptunen!

Laat uw vrachtwagen chiptunen en geef de zorg uit handen aan de professionals van DTCTuning. Wij staan klaar om u tot dienst te zijn.

Neem contact op

Bent u in het bezit van een vrachtwagen of vrachtwagenpark? Profiteer van de vele voordelen van chiptunen. Maak een afspraak, bel 0228-312285 of vul het ‘online contactformulier’ aan de rechterkant in. Wij voorzien u graag van een scherpe offerte!

Snel Zoeken


Meer Informatie
Naam:  
Email:   
Telefoon:
Vraag/Opmerking:  

DTCTuning
Kruitmolen 11a
1601 MC Enkhuizen
T: 0228-312285
E:info@dtctuning.nl

Website door Sprite IT